Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. jún. 4.
Intézmény
  • Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium

Városi pedagógusnapi elismerés

Siófok város pedagógusnapi ünnepségén köszöntötték a település tanárait, óvodapedagógusait a Kálmán Imre Művelődési Központban.

Városi pedagógusnapi elismerés

Siófok _Város pedagógusnapi ünnepségén köszöntötték a település tanárait, óvodapedagógusait a Kálmán Imre Művelődési Központban. A siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium oktatója, Meszesné Pálfi Ibolya a tanulók oktatása, nevelése érdekében végzett kiemelkedő színvonalú pedagógiai munkájának elismeréseként dicsérő oklevelet és ajándékot vehetett át.

Meszesné Pálfi Ibolya turizmus szervező tanár, 1998 óta az oktatói testület tagja, több mint 30 éve van a tanári pályán és a mentálhigiénés gondozás területén. A turizmus- vendéglátás tantárgyakon kívül, a felsőfokú szakképzésben és a felnőttoktatásban több szakmában is oktatott. Óraadóként dolgozott a Kodolányi János Főiskola, Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusain, valamint a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karán is, ahol művelődéstörténet, turizmus, szálloda és vendéglátó ismeretek, rendezvényszervezés, marketing, ill. kommunikáció tantárgyakat tanított. Az általa felkészített diákok sikeresen szerepelnek az iskolán belüli, iskolák közötti, valamint az országos versenyeken. Sokoldalú pedagógusként, osztályfőnökként és munkaközösség-vezetőként is elkötelezetten végzi hivatását, részt vesz intézményi pályázatokban. A projektekben feladatait felelősséggel és szakszerűen látja el, számos szakmai rendezvényt, versenyt, vizsgát, szakmai kirándulást szervez és bonyolít le.

Széleskörű szakmai tapasztalataira támaszkodva a mai napig elszántan munkálkodik a tanításban, a turizmus ügyét szolgálva. Törekvései középpontjában a fiatal középiskolások nevelő-oktató munkája, személyiségük sokirányú fejlesztése és ahhoz szükséges feltételek megteremtése áll. Önmagával szemben magas igényeket támaszt, ezzel is követendő példát mutatva kollégáinak.

Szeretettel gratulálunk az elismeréshez!

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Már jelentkezhetnek 2024. szeptemberében induló esti szakmai képzéseinkre!

Már jelentkezhetnek 2024. szeptemberében induló esti szakmai képzéseinkre!

Már regisztrálhatnak 2024. szeptemberében induló ingyenes szakmai képzéseinkre és érettségi vizsgára felkészítő kurzusainkra!

2024. jún. 24.
HP
Legjobbjainkat díjaztuk

Legjobbjainkat díjaztuk

Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, az iintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat.

2024. jún. 11.
GL
Új esély a fiatal felnőtteknek

Új esély a fiatal felnőtteknek

Több, mint ötmilliárd forint jut a tizenöt évnél idősebb, de harminc év alatti nem dolgozó és nem tanuló fiatalok segítésére Somogyban. A GINOP Plusz Ifjúsági Garancia Plusz Program keretében a vármegyei kormányhivatal együttműködési megállapodást írt alá kedden somogyi oktatási intézményekkel, kamarákkal, civil-és családtámogatási szervezetekkel. Neszményi Zsolt főispán köszöntőjét követően Hornyák Valéria főosztályvezető ismertette a program részleteit. Centrumunkat Horváth Péter főigazgató képviselte.

2024. máj. 31.
HP


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

    • SZC logo fehér
    • Siófoki Szakképzési Centrum

      8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

    • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

      E-mail: centrum@siofokiszc.hu

      OM azonosító: 203050

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


    2024Siófoki Szakképzési Centrum