Ugrás a fő tartalomra

8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.


+36 84 346 581 +36 84 310 414

Hírek


2024. jún. 11.
GL
 • Siófoki Szakképzési Centrum
 • Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola
 • Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium
 • Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola
 • Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola
 • Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium

Legjobbjainkat díjaztuk

Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, az iintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat.

Legjobbjainkat díjaztuk

Hagyománnyá vált a Siófoki Szakképzési Centrumban, hogy a tanév végén megjutalmazzuk a kimagasló eredményt elérő, valamely területen a legjobban teljesítő diákokat és azokat az oktatókat, akik diákjaink sikereiért a legtöbbet tették az adott tanévben. Kedden délelőtt a balatonvilágosi Tópart Hotelben Szamosi Lóránt kancellár és Horváth Péter főigazgató köszöntötte a vendégeket, az iintézmények vezetőit, az elismerésben részesülő oktatókat és tanulókat. Ebben az esztendőben a Siófoki sZC Krúdí Gyula Gimnázium és Technikum tanulói színesítették színvonalas kulturáis betétekkel az ünnepséget: Kapitány Katinka 9/D osztályos tanulója furulyán játszott klasszikus zeneműveket, Szavári Georgina 12/D osztályos tanuló pedig József Attila Ars poetica c. versét szavalta.

A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése a Siófoki Szakképzési Centrum Kiváló Tanulója elismerő oklevelet adományozott Maksi Dávidnak, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium 13. évfolyamos tanulójának, Sinka Brigitta Kittinek, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola érettségire felkészítő osztálya végzős tanulójának, Pozsár Eszternek, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola 12/D osztályos diákjának, Várvizi Leilának, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola 2/14. K osztályos tanulójának, illetve Récsei Dórának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium 13/BL osztályos pénzügyi-számviteli ügyintéző diákjának.

 A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése a Siófoki Szakképzési Centrum Kiváló Oktatója elismerő oklevelet adományozta Jezerniczky-Klinszki Anna Erzsébetnek, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium oktatójának, Pánticsné Varga Veronikának, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola oktatójának, Horváth Szilviának, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, Balázs Józsefnek, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola oktatójának, továbbá Sebők Évának, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium oktatójának.

Kancellári elismerő oklevélben részesült Varge Yvette, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola igazgató-helyettese a fonyódi "nagy versmondás projekt" hagományának megteremtéséért és fenntartásáért, a Balatoni Szakmakikötő fonyódi helyszínén végzett odaadó munkájáért, valamint Récseiné Kovács Lívia humánpolitikai referens a szakképzés szolgálatában végzett 25 éves kiemelkedő munkájáért.

A Siófoki Szakképzési Centrum vezetése elismerő oklevelet adományozott Bodrogi Csaba főigazgató-helyettesnek, a szakképzésért végzett több évtizedes, kiemelkedő szakmai és vezetői munkájáért. Bodrogi Csaba 1984-ben kezdte pedagógus pályáját a marcali 522. sz. Decsi Imre Ipari Szakmunkásképző Intézetben, amely most a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola nevet viseli. Előbb az intézmény műszaki tanára, majd igazgatóhelyettese lett. 1995-től húsz éven igazgatóként irányította az iskolát.2015-től a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgató-helyetteseként szolgálja a magyar, azon belül a Somogy vármegyei szakképzés ügyét. 

Minden díjazottnak tisztelettel és szeretettel gratulálunk!

Az eseményen készült fotókat ITT találják, míg a Somogy TV híradójának beszámolója az alábbiakban tekinthető meg:

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Már jelentkezhetnek 2024. szeptemberében induló esti szakmai képzéseinkre!

Már jelentkezhetnek 2024. szeptemberében induló esti szakmai képzéseinkre!

Már regisztrálhatnak 2024. szeptemberében induló ingyenes szakmai képzéseinkre és érettségi vizsgára felkészítő kurzusainkra!

2024. jún. 24.
HP
Városi pedagógusnapi elismerés

Városi pedagógusnapi elismerés

Siófok város pedagógusnapi ünnepségén köszöntötték a település tanárait, óvodapedagógusait a Kálmán Imre Művelődési Központban.

2024. jún. 4.
Intézmény
Új esély a fiatal felnőtteknek

Új esély a fiatal felnőtteknek

Több, mint ötmilliárd forint jut a tizenöt évnél idősebb, de harminc év alatti nem dolgozó és nem tanuló fiatalok segítésére Somogyban. A GINOP Plusz Ifjúsági Garancia Plusz Program keretében a vármegyei kormányhivatal együttműködési megállapodást írt alá kedden somogyi oktatási intézményekkel, kamarákkal, civil-és családtámogatási szervezetekkel. Neszményi Zsolt főispán köszöntőjét követően Hornyák Valéria főosztályvezető ismertette a program részleteit. Centrumunkat Horváth Péter főigazgató képviselte.

2024. máj. 31.
HP


KIMIKK
Balatoni Hajózási Zrt.Balatoni KörBella Italia Restaurant SiófokDatalogicFerro-FlexFöldgázszállító Zrt.HalkerKaposi Mór Oktató KórházKatasztrófavédelemKistücsök Étterem BalatonszemesKongsberg AutomotiveMala Garden Étterem SiófokNEKAPort étterem és panzióSió Eckes - GraniniSiófok KCSióFrissZiehl-Abegg

  • SZC logo fehér
  • Siófoki Szakképzési Centrum

   8600 Siófok, Kálmán Imre Sétány 3.

  • Telefon: +36 84 346 581 +36 84 310 414

   E-mail: centrum@siofokiszc.hu

   OM azonosító: 203050

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000143


  2024Siófoki Szakképzési Centrum